Despre noi

Suntem o societate comerciala dinamica cu sediul in localitatea Timisoara, strada Martir Silviu Motohon nr. 32 A. Gama de produse si servicii oferite de firma noastra sunt cunoscute in toata tara si nu numai.

Dispunem de personal cu inalta calificare, fiind cunoscuti pentru calitatea executiei la cele mai inalte standarde.
Firma noastra este activa in doua domenii majore: Secorul industrial si Sectorul rezidential

Pentru sectorul industrial oferim urmatoarele produse si servicii: gratare metalice zincate, gratare metalice presate, gratare metalice SP, trepte gratar zincate, trepte gratar presate, trepte gratar SP, pasarele metalice cu gratare zincate, sisteme de rafturi, sisteme de depozitare, scari metalice, scari de incendiu, balustrade, balustrade zincate, balustrade industriale, porti industriale, garduri industriale, confectii metalice diverse, confectii din inox pentru industria alimentara si de panificatie, rafturi din inox, alt gen de confectii din inox.

Pentru sectorul rezidential oferim urmatoarele produse si servicii:
scari de interior, scari de exterior, balustrade fier forjat, balustrade inox, balustrade otel vopsit, balustrade cu sticla, balustrade cu mana curenta din lemn, trepte din lemn, trepte din lemn masiv de fag, trepte din lemn masiv de stejar, mana curenta din lemn masiv, panouri din lemn masiv, decoratiuni din fier forjat, decoratiuni din inox, garduri din otel vopsit, garduri din fier forjat, garduri din tabla, porti din fier forjat, porti din otel vopsit, porti personalizate, copertine cu policarbonat, copertine cu inox si policarbonat, copertine cu fier forjat si policarbonat, copertine cu sticla, confectii metalice si confectii din inox.

REFERINTELE NOASTRE:
AEROPORTUL INT. TM „Traian Vuia”
ATON TRANSILVANIA
INFORM MEDIA
BILLA ROMANIA
MEDIATIM
BEBEC GROUP
TIM POLIS
AGENDA
WEST SIDE MEDIA
INFOTIM
EUROSTRUCTUR
SKY GROUP
EUROCONSTRUCT
NEDEX SISTEM
Emporiki Bank – Romania
CLARIN COM CONSTRUCT
PLENIMAX
CHICAGO B
IZOMETAL – MAGELLAN SRL
COCA-COLA HBC Romania SRL
NGF INSTAL SRL
VALEO LIGHTING INJECTION SA