Instalatii sanitare si instalatii termice

Serviciile pe care le oferim sunt:

MONTAJ INSTALATII TERMICE

  • Incalzire in pardoseala
  • Instalatii calorifere
  • Instalatii centrale termice
  • Instalatii corpuri de caldura

MONTAJ INSTALATII SANITARE

  • Instalatii alimentare cu apa
  • Instalatii sistem drenaj
  • Instalatii sanitare
  • Instalatii boiler

Un capitol aparte il avem cu INSTALATIILE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA:
Încălzirea prin pardoseală cu apă fierbinte este mai avantajoasă decât cea cu radiatoare montate clasic, pe pereți, unde căldura degajată de radiatoare se produce la un nivel ridicat față de sol, se ridică spre tavan de unde apoi coboară și revine sub formă de aer rece la nivelul picioarelor. În cazul încălzirii prin pardoseală, căldura este degajată uniform la nivelul solului, asigurând creșterea confortului termic. Instalarea țevilor de incalzire in pardoseala ridică nivelul podelei cu 8 – 10 cm. Prin incalzirea in pardoseala se sporeste confortul termic, si scade costul de utilizare a instalatiei incalzire in pardoseala fata de costul de incalzire cu radiator!
Executam servicii de instalttii incalzire in pardoseala, folosind numai material de calitate in cele mai bune conditii !
Exista doua tipuri de incalzire in pardoseala, cu agent termic sau electrica. Iata cum functioneaza fiecare:

• Incalzire in pardoseala cu agent termic (cu apa) – agentul termic (apa) este incalzit cu ajutorul centralei termice, la o temperatura in jur de 50 grade Celsius, si apoi este transmis catre reteaua de tevi care a fost montata in sapa de beton din podea cu ajutorul unui distribuitor pentru incalzire. Acest sistem poate incalzi cu usurinta suprafete intinse, caldura este transmisa uniform, fiind o solutie eficienta si economica din punct de vedere al energiei consumate fata de sistemele de incalzire clasice. Incalzirea in pardoseala cu agent termic poate fi conectata si la un boiler, pompe de caldura sau intr-o anumita masura chiar si la un sistem solar
• Incalzire in pardoseala electrica – acest sistem este disponibil sunt forma unor covoare electrice subtiri si unsor de manevrat, care sunt rulate pe suprafata pe care vrei sa o incalzesti. Spre deosebire de incalzirea cu agent termic, acest sistem poate fi montat si pe suprafete mai mici sau doar in anumite zone. Inainte de montarea unui astfel de sistem de incalzire, trebuie luata in calcul si montarea unui sistem electric cu putere mare, mai ales daca e vorba de o casa. Montarea sistemului este rapida si mai ieftina decat sistemul de incalzire cu agent termic.

Executam lucrari complete de instalatii termice si instalatii sanitare in cele mai bune conditii cu personal calificat si specializat.
In procesul de executie folosim numai material si echipamente de calitate.
Executam lucrari de montare/montaj/ instalare obiecte sanitare in baie sau obiecte pentru bucatarie: montaj chiuveta, montare sifon, montaj baterie, montare wc, montare cadita, montaj cada/vana, etc.
Preluam lucrari de instalatii sanitare si termice complete. Executam lucrari din faza de constructive la rosu, de la pregatire tevi alimentare apa pana la final : conectare obiecte sanitare si instalatia de incalzire in pardoseala.