Scari interior si scari exterior

Suntem o firma specializata in uzinarea si montajul de scari de interior
si scari de exterior,scari pe structura din otel vopsit, otel zincat sau din istructura inox. Scari de serie,scari model arhitect si scari unicat.  Executam scari elicoidale, scari pe vang, scari modulare, scari balansate, scari cu vangul decupat, scari in consola.

Scari de interior
Uzinam si montam scari de interior pe structura din otel vopsit sau din structura inox, scari cu trepte din lemn masiv de fag sau stejar, baltuite in orice nuanta dorita, lacuite profesional, executam scari cu balustrade din inox, balustrade din fier forjat, balustrade cu panouri din sticla, balustrade cu mana curenta lemn masiv, balustrade din otel, balustrade cu cabluri, balustrade unicat sau de serie.

Scari de exterior
Uzinam si montam scari de exterior, scari metalice din structura otel vopsit sau din structura otel zincat, scari de incendiu, scari hale industriale, scari elicoidale metalice cu trepte din tabla decupata sau trepte tip gratar metalic zincat, scari cu balustrade la alegere: balustrade din otel vopsit sau otel zincat, balustrade inox, balustrade fier forjat, balustrade cu panouri din sticla, scari unicat sau de serie.

Detalii tehnice sau financiare se pot obtine in urma masuratorilor sau a unei cereri de oferta.  Cererea de oferta poate fi transmisa direct din sectiunea “Contact”.